Izdelujemo strojne tlake estrihe.  Po potrebi izvedemo hidro izolacijo, toplotno in zvočno izolacijo ter vgradimo in strojno zagladimo cementni estrih.

 

Imamo več kot petnajst letne izkušnje, sledimo veljavnim normativom, tako v smislu ravnine estriha, kot tudi pri sami kvaliteti vgrajenega materiala.  

 

Ker pa je danes vedno večja zahteva po hitri gradnji, je za investitorje vedno bolj pomemben predvsem čas, ki je potreben, da se estrih posuši do te mere, da je primeren za oblaganje s parketom, linolejem, keramiko ter ostalimi zaključnimi oblogami.External link opens in new tab or window

 

V ta namen lahko izvedemo hitrosušeči tlak, ki nam z uporabo specialnih cementov omogoča polaganje končne obloge tudi po dveh dneh, vendar pa se zaradi finančnega vložka tak tlak vgrajuje le ob izjemnih situacijah. Veliko bolj se v praksi uporablja estrih, ki nam omogoča polaganje parketa kot končne obloge po sedmih dneh od vgradnje, keramika pa se lahko polaga že po štiriindvajsetih urah.

 

Za dosego tega cilja pa je potrebno zagotoviti optimalne pogoje v prostoru, kar pomeni temperaturo v prostoru cca 23 stopinj in relativno zračno vlago 50 % in pa ustrezno debelino tlaka, saj se čas sušenja z debelino estriha konkretno povečuje.

 

Relativno zračno vlago lahko reguliramo z sušilci oziroma z izsuševanjem prostorov. V ta namen vam nudimo izposojo izsuševalne opreme - sušilci za sušenje prostora, turbine za vpihovanje zraka pod estrih oziroma tlak.